Ξεκίνησαν οι εγγραφές στη Σχολή Χορού για τη χρονιά 2017-2018!

Η Σχολή Χορού ‘Άσπα Φούτση’ σας ενημερώνει ότι οι εγγραφές για τους  σπουδαστές, αρχάριους & προχωρημένους, ξεκίνησαν για τη χρονιά 2017-2018 από την Δευτέρα 4η Σεπτεμβρίου 2017.

Υποδεχόμαστε τη νέα χορευτική σεζόν έπειτα από μια δημιουργική περσινή χρονιά και προετοιμαζόμαστε να μυήσουμε παιδιά και ενήλικες στην τέχνη του χορού και της κίνησης. Τα παιδιά εντάσσονται σε τμήματα σύμφωνα με την ηλικία και την εμπειρία τους.

Υπάρχουν επίσης τμήματα ενηλίκων, έτσι ώστε σπουδαστές όλων των ηλικιών να μπορούν να δυναμώσουν το σώμα, να τονώσουν την αυτοπεποίθηση τους και να ανακαλύψουν την τέχνη του χορού. Τα τμήματα χωρίζονται σε κατηγορίες σύμφωνα με την εμπειρία των σπουδαστών.

Μαθήματα:

-Κλασσικό Μπαλέτο – Μουσικοκινητική Αγωγή – Σύγχρονος Χορός – JazzModern – Κινησιολογική Ενδυνάμωση – Hip Hop – Χορεύω με το παιδί μου

Για να ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα και την έναρξη των μαθημάτων μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά στη Γραμματεία της Σχολής τις ώρες λειτουργίας : 18.00-22.00 (εκτός Σαββάτου) τηλ.2310827006

https://aspafoutsi.gr/

 

Μενού