Χρήστος Στρινόπουλος Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού & Αυτοσχεδιασμού

Χρήστος  Στρινόπουλος  Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού & Αυτοσχεδιασμού

Σάββατο 19 – Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, 2015

Ώρες:  Σάββατο, Κυριακή:  18:00 – 21:00

Δευτέρα:  14:00 – 17:00

 Ο σκοπός μας θα είναι να βρούμε τρόπους να μελετήσουμε χορογραφίες και κινητικά μοτίβα.  Θα λάβουμε υπ’ όψιν τόσο τεχνικά στοιχεία όσο και πιο αφηρημένες μεθόδους για να μπορέσουμε να βάλουμε τη φαντασία μιας κίνησης σε πράξη.  Μέσα από μία τέτοια διαδικασία θα βρει ο καθένας την δική του συμπεριφορά στο πως να εκτελεί κίνηση που θα ανταποκρίνεται πιο κατάλληλα στην προσωπική του ιδιοσυγκρασία.  Έτσι, θα βρούμε τρόπους να κάνουμε την κίνηση δική μας, αντλώντας την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να συμμετέχουμε σ’ αυτό που θα κάνουμε και συναισθηματικά.  Αυτή την εμπειρία θα προσπαθήσουμε να τη διατηρήσουμε και να τη χρησιμοποιήσουμε σε αυτοσχεδιασμό και partnering ώστε να την εξελίξουμε και να την εμπλουτίσουμε.

Η δουλειά θα είναι έντονα σωματική.  Το σεμινάριο απευθύνεται σε χορευτές και ηθοποιούς με μια καλή τεχνική στο σύγχρονο χορό και διάθεση για ερεύνα.

Κόστος συμμετοχής   55€ / 50€ για μαθητές της σχολής, φοιτητές και ανέργους.

για την κράτηση της θέσης είναι απαραίτητη η προκαταβολή 30 ευρώ μέχρι τις 16/12 –το ποσό εξοφλείται με την έναρξη του σεμιναρίου

ΧώροςΣχολή Χορού Άσπα Φούτση

Κίμωνος Βόγα 6

2310827006

Email. : foutsia7@gmail.com

www.aspafoutsi.gr

για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε μαζί μας!

Ο Χρήστος Στρινόπουλος γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα. Σπούδασε ιστορία στο Πανεπιστήμιο του Madison στις Η.Π.Α. Εργάστηκε και σπούδασε στενά με τον Thomas Mettler πάνω στο physical theatre και στον χορό. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο σύγχρονο χορό με την ομάδα Collectif Du Marchepied στη Λωζάνη της Ελβετίας, υπο την διεύθηνση της Corrine Rochet και του Nicholas Petit. Έχει δουλέψει με διάφορους χορογράφους και ομάδες οπως, cie Alias (Γενεύη), cie Collectif Uttilite Publique (Λωζάνη), Salome Schneebeli (Ζυρίχη), cie Marcel Leemann Physical Theater (Βέρνη), David Zambrano (Αμστερντάμ), Roberto Olivan (Βαρκελώνη), Προσχήμα (Αθήνα), Οκτανα (Αθήνα) και Παπαιωαννου (Αθηνα) μεταξύ αλλών. Είναι ιδρύτικο μέλος της κολλεκτίβας Trio 7d9 (Βέρνη, Ελβετία) μαζί με την Ξένια Θεμελή και την Marion Ruchti. Μ’ αυτό το σχήμα εχει χορογραφήσει τρία κομμάτια, το “nothing”, το “Interrupting Measure” και το “RUSH”. Είναι πτυχιούχος δάσκαλος στα συστήματα GyrokinesisÒ και Iyengar Yoga.

Μενού