Ντοκιμαντέρ χορού / Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

“Ballet Boys”  Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Σάββατο 18 Μαρτίου, ώρα 12.00


Τρεις «κολλητοί» έφηβοι από το Όσλο της Νορβηγίας ονειρεύονται να γίνουν χορευτές μπαλέτου. Σαν όλους τους έφηβους, ανακαλύπτουν τη ζωή μέσα από τη φιλία, αναμετριούνται με τους γονείς, χαίρονται, απογοητεύονται, ανακαλύπτουν τα κορίτσια, προσπαθούν να πάρουν καλούς βαθμούς στο σχολείο. Το Ballet Boys παρακολουθεί τους τρεις νέους κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους, που κορυφώνεται στη σημαντική οντισιόν που θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα.

Βραβεία (επιλογή):2014 CHICAGO INTERNATIONAL CHILDREN’S FILM FESTIVAL:2ND PRIZE, DOCUMENTARY FEATURE FILM2014, OULU INTERNATIONAL CHILDREN’S AND YOUTH FILM FESTIVAL:FOR TOMORROW AWARD

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τα παιδιά και τους μεγάλους με θέμα τον χορό και τους νέους με καλεσμένους την Άσπα Φούτση, καθηγήτρια χορού-χορογράφο, τον Δημήτρη Σωτηρίου, χορευτή-χορογράφο και τη Σοφία Μάντη, χορογράφο-δασκάλα χορού.

Η ταινία είναι κατάλληλα για παιδιά σε προ-εφηβεία και εφηβεία (9-17).

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας: https://youtu.be/g9K8ofhmOqk

Η προβολή γίνεται με την υποστήριξη της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού του Δημοτικού Κέντρου Μουσικής και Χορού Θεσσαλονίκης, της Σχολή Χορού Άσπας Φούτση καθώς και το Σωματείο Καθηγητών Χορού.

Εισιτήρια: 3€ (παιδιά) 6€ (ενήλικες)

Όλες οι ταινίες KinderDocs προβάλλονται με ελληνικούς υποτίτλους

Διοργάνωση και καλλιτεχνική επιμέλεια KinderDocs
Δήμητρα Κουζή – Kouzi Productions
Μελίνας Μερκούρη 4, 11521 Αθήνα
Tηλ.: +30 210 7219 909
, Κιν.: +30 694 6060 862
info@kinderdocs.com
www.kinderdocs.com

Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης
Εγνατίας 154 (ΔΕΘ-HELEXPO), Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 240002
www.mmca.org.gr

Μενού